Miva Gradba

Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

logo


МИВА ГРАДБА


Претпријатие за
изведување на
  градежни објекти  
               тел/факс: 02 3 100 011                        
                моб:070/071 346 512                        
         E-mail: miva-gradba@mivagradba.com.mk

Добредојдовте


Мива Грдаба
- Претпријатие за изведување на градежни објекти на македонскиот пазар опстојува скоро една деценија и е една од водечките компании во градежништвото во Македонија. Со својата професионалност и стручност Мива Градба е лидер во градежништвото, тоа го докажува преку изградба на бројни објекти во последните години. Обезбедувањето  на квалитетни услуги према нашите клиенти преставува  камен темелник и главна цел во градењето на нашата бизнис стратегија и градењето на нашиот углед.
 

Вработување

young_pm
Мива Градба постојано вработува кадар од различен профил во градежништвото доколку сте заинтересирани придружете ни се.

Наши проекти