Miva Gradba

Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

logo


МИВА ГРАДБА


Претпријатие за
изведување на
  градежни објекти  
               тел/факс: 02 3 100 011                        
                моб:070/071 346 512                        
         E-mail: miva-gradba@mivagradba.com.mk

Вработување

young_pm
Мива Градба постојано вработува кадар од различен профил во градежништвото доколку сте заинтересирани придружете ни се.

Наши проекти